Energioptimering

Reducer dit energiforbrug

En energioptimering går i al sin enkelthed ud på at lave forbedringen i hjemmet med henblik på at reducere energiforbruget. På sigt vil det resultere i en økonomisk gevinst til dig som forbruger.

På lang sigt kan der være mange penge at spare ved at skifte gamle og energisultne installationer ud. De nye installationerne bruger ikke så mange ressourcer, og derved vil du også skære gevaldigt ned på dit CO2 udslip. En af de helt store energislugere er forældede varmekilder, det kunne for eksempel være et oliefyr

Energioptimer

Er din primær varmekilde stadigvæk sådan et, er der både en stor økonomisk og miljømæssige besparelse at hente ved at skifte den ud til eksempelvis en varmepumpe. Det behøver ikke at være dyrt for dig at komme igang med at energioptimere. Faktisk kan vandbesparende brusere, berøringsfri armaturer og moderne radiatortermostater give mærkbare besparelser på vand- og energiregningen. De udgifter der er ved energiforbedringen skal ses som en investering, som hurtigt vil tjene sig hjem igen.
Energioptimering
Læs mere her
Varmepumpe installationer
Læs mere her
Varme
Læs mere her
Vand og sanitet
Læs mere her

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave.
Kontakt mig i dag på telefon (+45) 93 93 70 37 eller mail me@egebakvvs.dk.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Egebak VVS
Tylstrupvej 60, 9320 Hjallerup

(+45) 93 93 70 37
me@egebakvvs.dk